….aaaand we’re back! :D

Etter en stund nede er siden oppe og går igjen. Et sikkerhetshull gjorde at jeg måtte ta siden ned og derfor har ingen fått tilgang til siden på lenge.

En kjapp oppsummering: er du på utkikk etter info om kjøp av brukt og nytt utstyr, sjekk innom infosjeksjonen for fallskjermutstyr her på siden min (www.ronholan.no/fallskjerm/). Der finner du info som gir deg et lite grunnlag for jungelen du hiver deg ut i. Og som før, er det noe, kontakt meg på Facebook (www.facebook.com/lilchief) eller send meg en mail. når det gjelder face, så har jeg oppdaget at Facebook filtrerer meldingene som kommer inn hvis vi ikke er venner fra før av. Husk å sjekk den dere også! 😀 Men hvis jeg ikke svarer innen en dag, send meg en mail. Jeg svarer som regel veldig raskt hvis jeg ikke er opptatt. 🙂

WS flocking

Siden 2 mars når forrige innlegg ble laget har det skjedd…M-Y-E! Jeg har hatt 2 eksamener, kjøp meg bruktbil, pakket ned hybelen delvis, skrevet en artikkel, reist til USA og presentert artikkelen for AIAA (www.aiaa.org/) på deres konferanse for “Aerodynamic Descelerator Sysmtems (ADS)”, hoppet fallskjerm (blant annet fra 18.000f fot (ca 5,5km høyde) med den nye vingedressen min og tatt masse bilder, møtt teamet til RedBull Stratos Project (fallskjermhoppet fra verdensrommet), returnert til Bergen for opplæring, offshore sikkerhetskurs, IRATA kurs, flyttet inn i en leilighet på Voss og ikke minst, tatt farvel med Trondheim etter nesten 30 år!

AIAA ADS conference presentasjon

Ble du sliten av å lese alt dette…vel, det er jeg også. Men bare for å gjøre det ekstra komplisert så skjedde dette:
14.april skulle jeg kjøre flyttelasset mitt Voss. Uvær over Dovre gjorde at jeg måtte kjære om Hamar(!!) og sove over hos en kompis der (takk Tor Marius!! :D). Neste dag ble jeg matforgiftet og endt med å kjøre stykket Filefjell – Voss mens jeg var dårlig. Etter 2 timer på sofaen ble jeg bedre, men ikke før litt obligatorisk bruk av den store hvite telefonen. =/

…også, 1 dag etter at “all systems ok” blir en tunnelinngang på E16 mellom Bergen og Voss knust av et steinras og de åpner veien muligens i morgen, 12 dager etter raste. Så vi har måttet kjørt en omvei på trange veier som har tatt ca dobbelt så lang tid…så lenge det ikke er kø. Noe det har vært hele tiden langs Fv 7 om Hardanger. Minusgrader og sommerdekk er også ikke gøy og det var litt flaut å kjøre i 30 med nødblink på fordi jeg ikke følte det var trygt i en smekker Audi =P jaja…det lyste bygutt av meg…men men 😀

I morgen skal jeg til legen for en undersøkelse vi må igjennom før vi får lov til å reise offshore. Siden det er 1.mai på Onsdag så får jeg litt mer tid på Voss uken her, noe jeg ser frem til. Leiligheten er litt rotete akkurat nå, men jeg håper å være helt inne og fått shinet kåken til helgen. 🙂

Ellers håper jeg at alle har hatt en fin påske og god vår, dvs ikke slik som i Bergen med masssse regn (vi får vasket bilen gratis i alle fall! 😀

Bildene mine fra Påsken i USA ligger her på Flickr siden min -> www.flickr.com/photos/lilchief

WS Titusville


Leave a Reply

comments-bottom

Top Rated

thumbnail
Sør-Amerika; Buenos... Posted by author icon Ron Holan
thumbnail
Amor Fati – Elsk d... Posted by author icon Ron Holan
thumbnail
….aaaand we... Posted by author icon Ron Holan
thumbnail
It’s just tota... Posted by author icon Ron Holan